14 Haziran 2013 Cuma

Türkiye Şampiyonası'nda 5 Dalda Birincilik !


Türkiye'de ilk defa yapılan okullar arası Step Aerobik Türkiye Şampiyonası'nda 21 Haziran Ortaokulu Türkiye ikinciliğini elde etti.
Bolu'da düzenlenen Step Aerobik Türkiye Şampiyonası Türkiye ikinciliğini alarak büyük bir başarıya imza attı.21 Haziran Ortaokulu 14.75 puanla Antrenör Nurgül Tezcan Kardaş, Gülcihan Yılmaz, Öznur Temur, Busenur Tunç, Miray Topçuoğlu, Yade Laminur Yıldız, Dilek Elitaş, Büşra Duman, Selenay Saylav, ve Selin Yolcu’dan oluşan topluluk Türkiye'de dereceye girerek okulunu onurlandırdı.Okul Müdürü İskender Keskin, öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getirdi.
21 Haziran Ortaokulu sporcuları 5 dalda 1.lik elde ederek, spora olan ilgilerinin getirdiği başarı okul müdürü tarafından memnuniyetle karşılandı. 5 kategoride kazanılan birincilikleri; Hentbol, Basketbol, Futbol, Jimnastik, Oryantring ve Atletizmdir.
Sporla eğitimin birlikte gitmesinin büyük yarar taşıdığını şu sözlerle açıklayan Müdür Keskin, “Ben spordan gelen bir eğitimciyim. Bunun da katkılarını görev aldığım okullarda spora hizmet ederek alıyorum. Bu yıl okulumuz 5 kategoride Sakarya birincisi oldu. Buda yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Yıldız kızlarda jimnastik takımım ikinci oldu. Sporcular neden birinci olamadıkları için ağladı. Bu hırs ve arzu sporda okulumuzun geldiği noktayı da ortaya koyuyor” şeklinde ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder