25 Haziran 2013 Salı

KPSS 2013 Tercih Kılavuzu Açıklandı !


Memur adaylarının heyecanla beklediği KPSS Tercih Kılavuzu açıklandı. 24 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında KPSS 2013/1 TercihleriÖSYM'nin resmi sitesinden alınabilecek.
2013 KPSS'de memurların atamaları için seçilecek olan tercih kılavuzu yayınlandı. KPSS Tercih Kılavuzunda orta öğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri  gibi tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar bulunmakta.  Memur adayların ÖSYM'ye bildirmek için tercih kılavuzunu detaylı bir şekilde inceleyip tercihlerini belirlemeleri gerekir.
Adayların tercih yapabilecekleri tarih 24 Haziran-3 Temmuz 2013 arasındadır. Adaylar, ÖSYM'nin sitesinden TC kimlik numarasını ve şifreyi yazarak tercih yapabilecekler. ÖSYM’ye e-mail ya da elden verilen tercih listeleri geçerli sayılmayacak. Tercih süresinin de uzatılmayacağı açıklandı.Adayların kılavuzda bulunan pozisyonları tercih edebilmeleri için geçen yıl 7-8 Temmuz  ve 22-23 Eylül'de yapılan KPSS Sınavlarından birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olması gerekmektedir. http://www.osym.gov.tr/ana-sayfa/1-0/20130625.html 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder