26 Haziran 2013 Çarşamba

Toprak Sahne Tiyatro Festivali Başlıyor !

Urla Belediyesinin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Toprak Sahne Tiyatro Festivali, 27-30 Haziran tarihleri arasında Urla'da gerçekleşecek.
Urla Toprak Sahne Tiyatro oyuncuları Urla sokaklarını sanatla süslemeyi, Urlalılara ve Urla’ya seyahate gelmiş insanlara bol aktiviteli tiyatro günleri yaşatmayı amaçlıyor.Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, konu ile ilgili yorumları şöyle; ''amatör bir ruhla başlayan ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz festivalin ileriki yıllarda ülke çapında adından övgüyle bahsedilen bir organizasyona dönüşmesini temenni ediyorum ve Urla’nın İzmir’in sanat merkezi haline geleceğine inanıyorum” dedi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen festivalin teması “ırkçılığa hayır” iken bu sene “özgürlük için direniştir sanat” olmuştur. Festivalde, ilk sene logo olarak zeytin, ikinci yıl düzenlenen festivalde üzüm tercih edildi. Son olarak Bu sene ise enginar kullanılacak.
Festivalin Özel konuğu olan Oyuncu Haluk Bilginer 27 Haziran'da saat 20.30'da Urla Cumhuriyet Meydanı'nda  söyleşiye katılacak. Ayrıca Meydan-ı Sühan Oyuncuları, Mahşer-i Cümbüş Kontra Atak Ekibi, Tiyatro Simurg, oyunlarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. 30 Haziran Atatürk’ün Urla’ya gelişinin yıl dönümüyle kapanışı yapılacak olan Festival Saat 21.00'de Suavi konseri ile son bulacak.

http://www.ztv.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder