15 Ağustos 2013 Perşembe

''Teknoloji Mucidi'' Steve Jobs'un Hayatı Beyaz Perdede!



Apple hayranlarının merakla bekledikleri Steve Jobs'un hayatını konu alan Jobs 2013 filmi vizyona giriyor.
''Teknoloji Mucidi'' olarak anılan Steve Jobs filmi 16 Ağustos'ta Türkiye ve Avrupa ülkelerinde eş zamanlı olarak sinemaseverlerle buluşacak. Filmde Steve Jobs'a hayat veren oyuncu ise Ashton Kutcher oldu. Yönetmenliğini Joshua Michael Stren'in üstlendiği filmde jobs'un gençlik yıllarından başlayarak hayat hikayesi anlatılıyor.
Steve jobs'un hayallerine kavuşması ve herşeyini kaybetmesine rağmen hayatına nasıl devam ettiğini anlatan filmde; Ashton Kutcher, Josh Gad gibi ünlü isimler yer alıyor. Senaryosu ise Matt Whiteley tarafından kaleme alındı.
Henüz vizyona girmeden büyük yankı uyandıran Jobs filmine dair fragman, teaser ve her türlü içerik paylaşım rekorları kırıyor. Jobs'un üniversite hayatını, Apple'ı kuruşu, kendi şirketinden uzaklaştırılmasını konu alan biyografi filminin gişe rekorları kırması bekleniyor. 
''Bazıları mümkün olanı görür, diğerleri mümkün olanı değiştirir.'' sloganıyla yola çıkan ''Jobs'' filmini sinemaseverler büyük bir merakla bekliyor. Kitaplarının da bir hayli ilgi gördüğü Steve Jobs'un hayatını anlatan film 16 Ağustos Cuma günü gösterime girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder